Κατάλογος προιόντων Schreder
Κυκλοφόρησε πρόσφατα ο νέος κατάλογος με φωτιστικά και λύσεις απο την κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία Schreder

 
Προβολή e-καταλόγουΦυλλάδιο BREEAM
Αναπτύσσουμε λύσεις για να επιτρέψουμε στους πελάτες μας να αποκτήσουν πιστοποίηση BREEAM. 
Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό.
 

Κατεβάστε το φυλλάδιο


Ετικέτα κύκλου φωτός

Αυτή η ετικέτα, μέσω διαφανών κριτηρίων, καθορίζει φωτιστικά που είναι βελτιστοποιημένα για μια κυκλική οικονομία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

Schréder EXEDRA - έξυπνος φωτισμός CMS
Το πρώτο ανοιχτό και διαλειτουργικό έξυπνο σύστημα ελέγχου φωτισμού στην αγορά, ώστε να είστε ελεύθεροι να αναπτύξετε την έξυπνη πόλη σας όπως θέλετε. Είναι επίσης ο πρώτος που συμμορφώνεται με το uCIFI και το TALQ.
 
Κατεβάστε το φυλλάδιο


Πόλεις που λατρεύουν να ζουν
Ο εξαιρετικός φωτισμός δημιουργεί πόλεις στις οποίες λατρεύουν οι άνθρωποι. Πόλεις που βελτιώνουν τον χαρακτήρα σας, καλλιεργούν την κοινότητά σας, προστατεύουν το περιβάλλον σας και χτίζουν ένα βιώσιμο μέλλον.
 
Κατεβάστε το φυλλάδιο


Εστίαση: Σχέδια φωτισμού
Ο οδηγός αθλητικού φωτισμού περιγράφει τις βασικές πτυχές που πρέπει να ληφθούν υπόψη, αποδεδειγμένες αρχές σχεδιασμού και ένα ευρύ φάσμα λύσεων για αποτελεσματικό φωτισμό που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. 

Κατεβάστε το φυλλάδιο


Λύσεις φωτισμού βιομηχανίας
Μεταμορφώστε τον φωτισμό σας σε στρατηγικό πλεονέκτημα. Οι λύσεις φωτισμού μας δημιουργούν χώρους εργασίας που φωτίζονται έντονα για να ενισχύσουν τους ανθρώπους και την παραγωγικότητα ενώ οδηγούν σ' ένα βιώσιμο μέλλον. 
 
Κατεβάστε το φυλλάδιο


Schréder STUDIO - ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Ανακαλύψτε τις ιστορίες πίσω από μερικά εμβληματικά έργα όταν ο Schréder STUDIO παρέδωσε τον σωστό σχεδιασμό και υπηρεσίες. 


 
Προβολή φυλλαδίου


Κατάλογος SHUFFLE
Ο έξυπνος πόλος SHUFFLE φέρνει την εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο σε πόλεις και χώρους. Ανακαλύψτε μια πλήρη γκάμα λύσεων.


 
Προβολή φυλλαδίου


Λύσεις αθλητικού φωτισμού
Οι έξυπνες αθλητικές λύσεις φωτισμού συμμορφώνονται με τα πρότυπα που διασφαλίζουν την ασφάλεια, την ορατότητα και την άνεση για όλους, μειώνοντας παράλληλα το κόστος ενέργειας και συντήρησης. Έτσι μπορείτε να εκτελέσετε, να παίξετε, να κερδίσετε!
 
Προβολή φυλλαδίου


Λύσεις φωτισμού σήραγγας
Μια ασφαλής σήραγγα είναι πρώτα απ 'όλα μια καλά φωτισμένη σήραγγα. Οι έξυπνες λύσεις μας εξασφαλίζουν τέλεια ορατότητα για υψηλή οπτική άνεση με μακροχρόνια απόδοση και ελαχιστοποιημένο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

 
Κατεβάστε το φυλλάδιοΛογισμικά και πρόσθετα

Από εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το Dialux και αρχεία απο την Schreder.DIALux

Κατεβάστε