ΦΩΤΙΣΜΟΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ι.Κ.Ε.
ILS Lighting & City Applications

Η ILS Lighting & City Applications ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται συστηματικά στο χώρο του φωτισμού και των εφαρμογών πόλεων, με νέες τεχνολογίες και καινοτόμα συστήματα. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τη σημασία που έχει ο σωστός φωτισμός για τις σύγχρονες πόλεις και τους χώρους γύρω μας, συνεισφέροντας με το δικό μας τρόπο στη νέα γενιά φωτισμού, ενσωματώνοντας τελευταίας τεχνολογίας λύσεις τηλεδιαχείρισης και εφαρμογών πόλεων.

Παραμένουμε πάντα κοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις, με λύσεις που συνδυάζουν την άριστη τεχνική απόδοση με το λειτουργικό σχεδιασμό. Προτεραιότητά μας είναι να προσφέρουμε αποτελεσματικές και ολοκληρωμένες λύσεις στις σύγχρονες απαιτήσεις του φωτισμού ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της εκάστοτε εφαρμογής. Επιλέγουμε λύσεις που συνδυάζουν καινοτομία, ποιότητα και απόδοση.

Η εταιρεία μας αποτελείται από μηχανικούς, με όραμα και όρεξη για καινοτομία στο χώρο του φωτισμού. Δραστηριοποιούμαστε συστηματικά στον τομέα του φωτισμού, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων εξωτερικού και εσωτερικού φωτισμού, μελέτες φωτισμού, τεχνική υποστήριξη, τεχνογνωσία και καινοτόμα προϊόντα.

Η ILS είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας του ομίλου Schréder στην Ελληνική αγορά.

Δείτε την παρουσίαση της εταιρείας μας