Επίσημοι Συνεργάτες ILS

 

 

Schréder

Ο Βέλγικος όμιλος Schréder Group GIE είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο φωτισμό πόλεων και εξωτερικών χώρων. Με τα ποιοτικά φωτιστικά και τα καινοτόμα συστήματα εξωτερικού φωτισμού που κατασκευάζει, η Schréder προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του αστικού και επαρχιακού περιβάλλοντος.

Τα φωτιστικά της Schréder συνδυάζουν ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία, έχουν μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό και παράλληλα ταιριάζουν σε κάθε αστικό περιβάλλον, δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με την αισθητική τους.

  www.schreder.com

 

 

Prisma Tibro

Η ILS LIGHTING & CITY APPLICATIONS στην αναζήτηση νέων λύσεων και προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσθέτει στις συνεργασίες της, στα πλαίσια του Αστικού Εξοπλισμού, την Σουηδική εταιρεία PRISMA TIBRO.Η εταιρεία Prisma έχοντας καταγωγή από την πόλη Tibro ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας που έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο.
Στον τομέα του Prisma Care έχει δημιουργήσει τις Ηχητικές διατάξεις πεζών για άτομα με προβλήματα όρασης ή Κομβία πίεσης προς γενική χρήση που εγκαθίστανται σε φανάρια και δουλεύουν μέσω του ελεγκτή τους.
Η ILS ενδιαφερόμενη για νέες καινοτόμες λύσεις που εξυπηρετούν και προάγουν την καθημερινότητα όλων, αρχίζει την συνεργασία της με την PRISMA και παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τις ηχητικές διατάξεις PRISMA DAPS. 

  www.prismatibro.se  

 

 

Συνεργάτες

 

LUG

Η LUG δραστηριοποιείται στην κατασκευή φωτιστικών υψηλής ποιότητας για επαγγελματικούς χώρους και ειδικές εφαρμογές, όπως εγκαταστάσεις κτιρίων, γραφεία εταιρειών, εμπορικούς χώρους και βιομηχανιές.
Οι λύσεις που προσφέρει η LUG έχουν χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών, ενεργειακή απόδοση και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό.

  www.luglightfactory.com

MODUS

Εταιρεία κατασκευής φωτιστικών για αξιόπιστες και ταυτόχρονα προσιτές λύσεις γενικού φωτισμού.
Η MODUS προσφέρει φωτιστικά υψηλής ποιότητας με υψηλές προδιαγραφές για ενεργειακή απόδοση.

  www.modus.cz

CLS

Εταιρεία που κατασκευάζει φωτιστικά LED για φωτισμό ειδικών εφαρμογών, καταστημάτων και καλαίσθητου φωτισμού, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.
Με την CLS ο φωτισμός γίνεται μαγευτικός, συνδυάζοντας RGB χρωματισμούς και συστήματα DMX για απαιτητικές εφαρμογές που θα δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στις λύσεις που σας παρέχει η ILS.

  www.cls-led.com

Fonroche

Εταιρεία που κατασκευάζει αυτόνομο φωτισμό εξασφαλίζοντας ενέργεια από τον ήλιο, τα αυτόνομα φωτιστικά της Fonroche είναι ιδανικά για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχουν δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, θεματικά πάρκα, περιμετρικός φωτισμός βιομηχανικών κτιρίων κ.α. 
Με τις λύσεις της Fonroche μπορείτε εύκολα να φωτίσετε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο εύκολα διότι όλα σας παρέχονται αρκεί μια βάση απο σκυρόδεμα.

  https://www.fonroche-lighting.com/