Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet

 

Το Shuffle μπορεί να γίνει η καλύτερη διαφήμιση της πόλης σας και να αυξήσει την επισκεψιμότητα, δημιουργώντας το ευχάριστο περιβάλλον που όλοι αναζητάμε.

Τόσο οι κάτοικοι όσο και οι εργαζόμενοι κάθε περιοχής συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους και αλληλεπιδρούν χάρη στη δωρεάν πρόσβαση στο internet μέσω ελέυθερου Wi-Fi. Με το shuffle μπορούμε να συνδυάσουμε τη βόλτα μας ή τις μετακινήσεις μας μέσα στην πόλη, με εύκολη πρόσβαση στο internet για να ρίχνουμε πάντα μια ματιά στα email μας και στα web μηνύματά μας.
Οι επισκέπτες και οι τουρίστες μπορούν μέσα απο τα Wi-Fi hotspot, που δημιουργούνται με το shuffle, να περιηγηθούν μέσα στην πόλη άνετα και να ανακαλύψουν κάθε πτυχή της.
Όλοι μας θέλουμε να έχουμε διαρκώς πρόσβαση στα social media και να κοινοποιούμε τις δραστηριότητές μας. Έτσι προωθούμε τις ιδιαίτερες ομορφιές των πόλεων που επισκεπτόμαστε με φωτογραφίες και σχόλια που κοινοποιούμε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ατμόσφαιρα με ήχο

 

Με το Shuffle, μουσική και ζωντανές μεταδόσεις ραδιοφωνικών σταθμών έρχονται στις πλατείες μας.

Μουσική και εκπομπές ραδιοφωνικών σταθμών συνθέτουν ένα διαδραστικό περιβάλλον που δίνει έναν ιδιαίτερο τόνο στην πόλη μας.
Με το Shuffle μπορούμε να διαφημίσουμε γεγονότα και διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Δήμο μας γρήγορα και εύκολα.

 

Ασφαλές περιβάλλον

 

Το Shuffle μπορεί να κάνει την πόλη σας πιο ασφαλή.

Όσο ευχάριστο είναι ένα μέρος ή μια πόλη, τόσο πιο εύκολα μπορεί να γίνει επικίνδυνη αν δε ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Ένα κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας (CCTV) σε πλατείες και δρόμους της πόλης μπορεί να αποτρέψει εγκλήματα και να βοηθήσει τις υπηρεσίες ασφαλείας να διαχειριστούν απρόσμενα γεγονότα. Έτσι ομάδες ανθρώπων, όπως γυναίκες και παιδιά, θα αισθάνονται πιο άνετα και μεγαλύτερη ασφάλεια, περνώντας περισσότερη ώρα σε πλατείες και πάρκα.

 

Πόλεις με ταυτότητα

 

To Shuffle δίνει ταυτότητα στην πόλη σας και την κάνει ιδιαίτερη.

Με το Shuffle κάθε πόλη αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι υπηρεσίες που παρέχονται καθώς και οι δυνατότητες του Shuffle θα κάνουν την πόλη σας σημείο αναφοράς. Με εναλλαγή χρωμάτων και έναν ιδιαίτερο φωτισμό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε πλατείας ή αστικής περιοχής, ο καθένας θα θέλει να λέει πως μένει σε αυτό το ευχάριστο περιβάλλον. Η ποιότητα και η αισθητική του Shuffle θα δώσει στην πόλη σας αυτό που αναζητάτε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις λύσεις μας!