Επίσημοι Συνεργάτες ILS

 

 

Schréder

Ο Βέλγικος όμιλος Schréder Group GIE είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο φωτισμό πόλεων και εξωτερικών χώρων. Με τα ποιοτικά φωτιστικά και τα καινοτόμα συστήματα εξωτερικού φωτισμού που κατασκευάζει, η Schréder προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του αστικού και επαρχιακού περιβάλλοντος.

Τα φωτιστικά της Schréder συνδυάζουν ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία, έχουν μοντέρνο και διαχρονικό σχεδιασμό και παράλληλα ταιριάζουν σε κάθε αστικό περιβάλλον, δίνοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα με την αισθητική τους.

  www.schreder.com

 

 

NEKO

Η Ελβετική εταιρεία NEKO συνδυάζει Ευρωπαϊκό σχεδιασμό και Κινέζικη απόδοση, προσφέροντας κομψά φωτιστικά με μοντέρνες και λιτές γραμμές. Τα προϊόντα της NEKO συνδυάζουν ποιότητα και προσιτή τιμή, ενώ είναι τόσο ελκυστικά που εντυπωσιάζουν και δίνουν ιδιαίτερη αισθητική σε κάθε χώρο.

Οι σχεδιαστές και οι άνθρωποι της NEKO γνωρίζουν πολύ καλά το χώρο του εσωτερικού φωτισμού, προσφέροντας λύσεις, που συνδυάζουν απλότητα και στυλ, προσαρμοσμένες στις ιδιαιτερότητες κάθε χώρου. Ο εργονομικός τους σχεδιασμός και η υψηλή απόδοση των φωτισικών είναι επίσης βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας της ΝΕΚΟ.

  www.nekolighting.com

Συνεργάτες

 

LUG

Η LUG δραστηριοποιείται στην κατασκευή φωτιστικών υψηλής ποιότητας για επαγγελματικούς χώρους και ειδικές εφαρμογές, όπως εγκαταστάσεις κτιρίων, γραφεία εταιρειών, εμπορικούς χώρους και βιομηχανιές.
Οι λύσεις που προσφέρει η LUG έχουν χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών, ενεργειακή απόδοση και υψηλής ποιότητας σχεδιασμό.

  www.luglightfactory.com

MODUS

Εταιρεία κατασκευής φωτιστικών για αξιόπιστες και ταυτόχρονα προσιτές λύσεις γενικού φωτισμού.
Η MODUS προσφέρει φωτιστικά υψηλής ποιότητας με υψηλές προδιαγραφές για ενεργειακή απόδοση.

  www.modus.cz

CLS

Εταιρεία που κατασκευάζει φωτιστικά LED για φωτισμό ειδικών εφαρμογών, καταστημάτων και καλαίσθητου φωτισμού, τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.
Με την CLS ο φωτισμός γίνεται μαγευτικός, συνδυάζοντας RGB χρωματισμούς και συστήματα DMX για απαιτητικές εφαρμογές που θα δώσουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στις λύσεις που σας παρέχει η ILS.

  www.cls-led.com