Οδικός Φωτισμός

Πληροφορίες

Tεχνικό φυλλάδιο: 

VOLTANA EVO

Μια συμπαγής, οικονομικά αποδοτική λύση LED για τα έργα οδικού φωτισμού

 

Αστικές περιοχές

Πλατείες & 
πεζόδρομοι

Δρόμοι

     

 

 
Το VOLTANA EVO είναι η απόλυτη συμπαγής λύση που παρέχει τον σωστό φωτισμό στους αστικούς σας χώρους και εγγυάται γρήγορη αποπληρωμή. Αυτό το φωτιστικό είναι το κατάλληλο εργαλείο για τον αποτελεσματικό φωτισμό των δρόμων και των πλατειών σας μειώνοντας σημαντικά το κόστος ενέργειας.
Κατάλληλο για κάθε είδους αστικούς χώρους, το φωτιστικό εξωτερικού χώρου VOLTANA EVO είναι χαμηλού βάρους, εύκολο στην εγκατάσταση και έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση σε βραχίονα ή επι κορυφής ιστού με εξάρτημα. 
Ρυθμίζεται εύκολα επιτόπου χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα κλιμακωτής κλίσης που βελτιστοποιεί τον φωτομετρικό προσανατολισμό.
Με τον συμπαγή σχεδιασμό και την τεχνολογία φωτισμού, το φωτιστικό VOLTANA EVO είναι μια βιώσιμη, οικονομικά αποδοτική λύση που εγγυάται βασικές ανάγκες αστικού φωτισμού, εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει το οικολογικό αποτύπωμα.
 

 

Μια νέα γενιά της σειράς VOLTANA, το φωτιστικό VOLTANA EVO ακολουθεί την ίδια βιώσιμη φιλοσοφία: ανακυκλώσιμα εξαρτήματα, συμπαγής σχεδιασμός που χρησιμοποιεί λιγότερες πρώτες ύλες και μέγιστη συντήρηση και εξοικονόμηση ενέργειας. 
Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός του VOLTANA EVO επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και είναι φιλικός προς τη συντήρηση. 
Αυτό συμβάλλει έμμεσα στη μείωση του αντίκτυπου του εξοπλισμού και του φόρτου εργασίας γύρω από αυτόν.

Μειώστε το οικολογικό σας αποτύπωμα

Το VOLTANA EVO επιτρέπει εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με πλευρική είσοδο ή τοποθέτηση σε σχεδόν κάθε τύπο στύλου ή βραχίονα. 
Καθώς μπορεί να παρέχεται προκαλωδιωμένο, το VOLTANA EVO ελαχιστοποιεί τον χρόνο που δαπανάται για καλωδίωση. 
Για μέγιστη φωτομετρική απόδοση, αυτό το φωτιστικό εξωτερικού χώρου μπορεί να ρυθμιστεί επιτόπου με ενσωματωμένο σύστημα κλιμακωτής κλίσης.

 

Εξοικονομήστε χρόνο κατά την εγκατάσταση

 

Με το φωτιστικό VOLTANA EVO, το ελαφρή δεν σημαίνει και αναποτελεσματικό. 
Αυτό το φωτιστικό δρόμου είναι εξοπλισμένο με φωτομετρικούς κινητήρες Schréder ProFlexTM, οι οποίοι αυξάνουν την απόδοση μειώνοντας τον αριθμό των ανακλάσεων στο εσωτερικό της οπτικής μονάδας. 
Το VOLTANA EVO παρέχει το κατάλληλο βελτιστοποιημένο πακέτο lumen για τις ανάγκες φωτισμού κάθε δρόμου.
Οι φακοί είναι άμεσα ενσωματωμένοι σε ένα πολυανθρακικό προστατευτικό, το οποίο παρέχει υψηλή αντοχή στην κρούση.

Αποκτήστε το σωστό φως

Κατασκευασμένο με λιγότερα αλλά πιο προηγμένα υλικά, το VOLTANA EVO είναι το ιδανικό εργαλείο για την εγγύηση της ταχύτερης απόδοσης της επένδυσης. 
Αυτό το φωτιστικό δρόμου συνδυάζει μια συμπαγή σχεδίαση με πρωτοποριακή φωτομετρική τεχνολογία για να δημιουργήσει μια οικονομικά αποδοτική λύση LED για τα έργα αστικού φωτισμού.

 

 

Επενδύστε στο μέλλον

  1. captcha

Επικοινωνία

Κύπρου 2, Νέα Ιωνία 14232
+30 210 8211770
+30 210 8210507
info@ils.com.gr