Οδικός Φωτισμός

Πληροφορίες

Tεχνικό φυλλάδιο: 

Schréder EXEDRA

Το πιο προηγμένο σύστημα διαχείρισης φωτισμού στην αγορά που ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω εφαρμογές για μια πιο έξυπνη πόλη.

 

Αυτοκινητόδρομοι​

Αστικές περιοχές​ Πλατείες & 
πεζόδρομοι​
Ποδηλατόδρομοι​ Πάρκινγκ​​ Γέφυρες​
     
     

 

Ο τεχνητός φωτισμός αποτελεί μέρος της αστικής εμπειρίας από την αρχαιότητα. Με τα χρόνια, η τεχνολογία έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Το Schréder EXEDRA είναι μια νέα πλατφόρμα τηλεχειρισμού για έξυπνο φωτισμό δρόμου. Βασίζεται σε κοινές και ανοιχτές τεχνολογίες για απρόσκοπτες κάθετες και οριζόντιες ενοποιήσεις IoT και φέρνει ένα νέο επίπεδο απτών πλεονεκτημάτων που μεγιστοποιεί την απόδοση της επένδυσης και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για πόλεις.

Οι πόλεις που θέλουν να εφαρμόσουν μια έξυπνη στρατηγική χρειάζονται προσαρμοσμένες λύσεις που τους επιτρέπουν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Το Schréder EXEDRA ανοίγει έναν άπειρο αριθμό δυνατοτήτων για τη βελτίωση των γειτονιών και των κοινοτήτων, αναπτύσσοντας τις σωστές λύσεις στα σωστά μέρη. Είναι το ιδανικό εργαλείο για την ευθυγράμμιση της αξίας με τους βραχυπρόθεσμους και μεσοπρόθεσμους στόχους, διατηρώντας παράλληλα το μακροπρόθεσμο όραμα.

 

 

Το Schréder EXEDRA χρησιμοποιεί ανοιχτά πρότυπα και πρωτόκολλα για να παρέχει μια αρχιτεκτονική που μπορεί να αλληλεπιδρά απρόσκοπτα με λύσεις λογισμικού και υλικού τρίτων. 
Σε αντίθεση με τα ιδιόκτητα συστήματα, το Schréder EXEDRA έχει σχεδιαστεί για να ξεκλειδώνει την πλήρη διαλειτουργικότητα.

Τεχνολογία-αγνωστική

Μόλις ο ελεγκτής ή ο αισθητήρας συνδεθεί στο φωτιστικό, μια έξυπνη αυτοματοποιημένη διαδικασία θα το θέσει σε λειτουργία αναγνώρισης, επαληθεύει και ανακτά δεδομένα των φωτιστικών στη διεπαφή του χρήστη. 
Το πλέγμα αυτοθεραπείας μεταξύ των ελεγκτών φωτιστικών επιτρέπει τη ρύθμιση του προσαρμοστικού φωτισμού σε πραγματικό χρόνο απευθείας στη διεπαφή του χρήστη.

 

Plug-and-play

 

Το Schréder EXEDRA προσφέρει πλήρως προσαρμόσιμους πίνακες εργαλείων. 
Προσθέστε, μετακινήστε, αλλάξτε το μέγεθος και οργανώστε γραφικά στοιχεία στη διεπαφή του χρήστη ιστού για να δημιουργήσετε τους προσωπικούς σας πίνακες ελέγχου.

Προσαρμοστικό περιβάλλον χρήστη

Το Schréder EXEDRA συλλέγει τεράστιες ποσότητες δεδομένων από περιφερειακές συσκευές και, συγκεντρώνει, αναλύει και τα εμφανίζει διαισθητικά για να βοηθήσει τους τελικούς χρήστες να κάνουν τις σωστές ενέργειες. 
Με αυτά τα προηγμένα δεδομένα που παρουσιάζονται τόσο οπτικά όσο και σε αναφορές, το Schréder EXEDRA είναι ένα ισχυρό εργαλείο για αποτελεσματικότητα, εξορθολογισμό και λήψη αποφάσεων.

 

 

Δεδομένα για αποφάσεις

 

 

 

Ρυθμίστε το σωστό φως και μεγιστοποιήστε τις οικονομίες σας

Η Schréder δεν ενδιαφέρεται μόνο για τη μεγιστοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας και την ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα. Προτεραιότητά μας είναι πάντα η διασφάλιση της ασφάλειας για τους ανθρώπους παρέχοντας το σωστό φως σε όλες τις περιστάσεις.

Το Schréder EXEDRA ενσωματώνει προηγμένες δυνατότητες για τον προγραμματισμό των πιο αποτελεσματικών προφίλ εξασθένισης με βάση ατελείωτες μεταβλητές (ημερολογιακές ημέρες, ειδικές εκδηλώσεις, εποχές κ.λπ.) παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια, άνεση και αίσθηση ευεξίας για τους ανθρώπους.

Το Schréder EXEDRA μπορεί να ενσωματώσει έξυπνες εφαρμογές φωτισμού, όπως την ικανότητα προσαρμογής του χρώματος του φωτός ή τη δημιουργία δυναμικών σεναρίων φωτισμού μέσω αισθητήρων ή ραντάρ PIR. Καθώς προσφέρει πλήρη διαλειτουργικότητα, η Schréder EXEDRA μπορεί να διαχειρίζεται ελεγκτές / αισθητήρες και να ελέγχει φωτιστικά από άλλους κατασκευαστές.

 

 

Αυτοματοποιήστε τις συνήθεις ενέργειες και αναφορές

Το Schréder EXEDRA ενσωματώνει έναν ισχυρό μηχανισμό αυτοματισμού για εύκολη προσαρμογή προηγμένων ακολουθιών αυτοματοποιημένων ενεργειών με βάση τις συνθήκες και τους κανόνες που ορίζετε.

Το κέντρο αυτοματισμού περιλαμβάνει τη δημιουργία ειδοποιήσεων και ειδοποιήσεων, τον ορισμό των προσαρμοσμένων συμβάντων στην πλατφόρμα, την απόδοση σύνθετων υπολογισμών, την ενεργοποίηση αναφορών και τη συγκέντρωση δεδομένων. Η εκτέλεση αυτών των εργασιών μπορεί να παρακολουθείται συνεχώς στο περιβάλλον εργασίας χρήστη και οι εργασίες μπορούν να προγραμματιστούν όπως απαιτείται. Είναι το ιδανικό εργαλείο για την απλοποίηση των λειτουργιών και την αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών!

 

Αρχιτεκτονική του Συστήματος

Διαμορφώστε και διαχειριστείτε διαφορετικές ζώνες ανεξάρτητα.
Χάρη στην αρχιτεκτονική πολλαπλών ενοικιαστών Schréder EXEDRA, οι εργολάβοι, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και οι μεγάλες πόλεις μπορούν να διαχωρίσουν περιοχές και να χωρίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε διάφορα έργα. 
Η εφαρμογή ρυθμίσεων χρήστη επιτρέπει στους διαχειριστές συστήματος να δημιουργούν διαφορετικά προφίλ χρηστών και να τους αναθέτουν σε έναν ρόλο με δικαιώματα πρόσβασης ανά εφαρμογή / λειτουργία, ανά τύπο συσκευής και ανά γεωγραφική ομάδα. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί ειδική πρόσβαση για χειριστές συντήρησης, φορείς ενέργειας, διαχειριστές, υπεργολάβους ή χειριστές πόλεων. 
Είναι επίσης δυνατό να περιορίσετε τα δικαιώματα σε ορισμένες εφαρμογές (π.χ. χειροκίνητη ON / OFF, εντολή εξασθένισης, ενημέρωση αποθέματος, κ.λπ.), και να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές.

 

 

Σύστημα προτεραιοτήτων

Το κέντρο έκδοσης προτεραιοτήτων του Schréder EXEDRA επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί, να δίνει προτεραιότητα, να εκχωρεί, να παρακολουθεί, να διαχειρίζεται θέματα (εισιτήρια) ή άλλα γεγονότα και να τα συσχετίζει με οποιαδήποτε συσκευή. Όλοι οι τύποι περιουσιακών στοιχείων (π.χ. ελεγχόμενα ή μη ελεγχόμενα φωτιστικά, καλώδια, ντουλάπια) μπορούν να συσχετιστούν με ένα εισιτήριο μαζί με μια κατάσταση, σοβαρότητα, εκχωρητή, περιγραφή, προαιρετικά σχόλια και συνημμένο αρχείο (π.χ. φωτογραφία).

Αυτό το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα έκδοσης προτεραιότητας σάς βοηθά να βελτιστοποιήσετε τη διαχείριση και τη συντήρηση των στοιχείων σας.

 

Τα θεμέλια για μια έξυπνη πόλη

Είναι κοινά αποδεκτό ότι ο έξυπνος φωτισμός του δρόμου είναι η αφετηρία για έξυπνες πόλεις. Τα φωτιστικά σώματα είναι παντού σε όλη την πόλη. Διανέμονται ομοιόμορφα στους δρόμους, εγκαθίστανται σε ιδανικό ύψος για ασύρματη επικοινωνία και συνδέονται με το ηλεκτρικό δίκτυο. Οι πόλεις θα βασίζονται όλο και περισσότερο στον φωτισμό του δρόμου για να δημιουργήσουν επιπλέον αξία πέρα ​​από το φωτισμό.

Με την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με τη στρατηγική και τις προτεραιότητές τους, οι διαχειριστές θα εξετάσουν τη μετατροπή του σχεδίου έξυπνου φωτισμού σε μια κατάλληλη υποδομή έξυπνης πόλης. Η επένδυση σε μια ευέλικτη και futureproof λύση είναι το κλειδί για την επιτυχία σε αυτό το επόμενο βήμα.

Το Smart City Center of Excellence της Schréder, Hyperion, ανέπτυξε το EXEDRA ως την ιδανική πλατφόρμα για τη δημιουργία ανοιχτών, διαλειτουργικών και ανθεκτικών οικοσυστημάτων IoT και για την υποστήριξη έξυπνων πόλεων για το μέλλον.

 

  1. captcha

Επικοινωνία

Σελεύκειας & Πρεβέζης 1, Νέα Φιλαδέλφεια 14342
+30 210 8211770
+30 210 8210507
info@ils.com.gr