Φωτισμός Αθλητικών Χώρων

Πληροφορίες

FOCUS_SPORTS_SOLUTIONS 

Tεχνικό φυλλάδιο: 

Schréder ITERRA

 
Σύστημα ελέγχου φωτισμού αθλητικών εγκαταστάσεων, τόσο απλό όσο το παιδικό παιχνίδι!!

 

 
Αθλητικές
εγκαταστάσεις
Μεγάλες
περιοχές
 
Το Schréder ITERRA παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ασύρματου ελέγχου φιλική προς τον χρήστη και τον εγκαταστάτη για αθλητικές εφαρμογές φωτισμού. 
Προσφέρει στους υπεύθυνους αθλητικών εγκαταστάσεων μια ισχυρή, οικονομικά αποδοτική πλατφόρμα futureproof για τη διαχείριση της υποδομής τους με τη μέγιστη ευελιξία για την προσαρμογή του φωτισμού σε οποιοδήποτε σενάριο ή γεγονός, μεγιστοποιώντας την εξοικονόμηση ενέργειας και παρέχοντας την καλύτερη εμπειρία για παίκτες, φιλάθλους και τη γειτονιά.
Ένα φορητό σύστημα βασισμένο σε εφαρμογές, το Schréder ITERRA είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Έρχεται με μια διαισθητική οπτική διεπαφή που οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν γρήγορα στη διάταξη και τις ρυθμίσεις της εγκατάστασης φωτισμού τους.
Το Schréder ITERRA βασίζεται στο Bluetooth Low Energy (BLE), το προηγμένο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας πλήρως συμβατό με όλα τα smartphone, tablet και ακόμη και smartwatch. Η χρήση ανοιχτών και τυπικών τεχνολογιών σε συνδυασμό με την εύχρηστη εφαρμογή κάνει το Schréder ITERRA μια πραγματική λύση τηλεχειριστηρίου plug-and-play για την εξαγωγή του πλήρους δυναμικού της εγκατάστασης φωτισμού.

 

 
 

 

Η λύση ελέγχου Schréder ITERRA για αθλητικό φωτισμό έχει ελάχιστο αποτύπωμα και παρέχει εξαιρετική ευελιξία για εγκατάσταση στο γήπεδο. Ένα ερμάριο (ITERRA BASICBOX) λειτουργεί ως κόμβος σύνδεσης και ομαδοποιεί την καλωδίωση δίπλα στους προβολείς. Η υποδοχή NEMA φιλοξενεί έναν κόμβο ελέγχου (ITERRA NEMA NODE) ​​που μετατρέπει ένα ενσύρματο σήμα σε ασύρματη επικοινωνία BLE σε ένα δίκτυο πλέγματος. Αυτό το σετ μπορεί να ελέγξει  έως και 8 Drivers DALI ξεχωριστά.

Ελάχιστο υλικό, μέγιστη ελευθερία

Το Schréder ITERRA είναι ένα ασύρματο σύστημα 100% που ελαχιστοποιεί την επένδυση. Δεν απαιτεί επιπλέον καλωδίωση μεταξύ των ιστών, ούτε κάποιο PLC. Είναι απλό να εφαρμοστεί σε νέα ή μετασκευή έργων και υποστηρίζει όλα τα φωτιστικά - ακόμη και αυτά που δεν παρέχουμε - αρκεί να είναι συμβατά με το DALI.

 

Οικονομικά αποδοτική λύση

 

Για να δοθεί η δυνατότητα στους τελικούς χρήστες να ενεργοποιήσουν σενάρια φωτισμού, ενώ δεν τους επιτρέπουν να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις, η λύση περιλαμβάνει το πολυλειτουργικό ασύρματο Schréder ITERRA PRESS. Λειτουργεί ως τηλεχειριστήριο all-in-one που παρέχει πρόσβαση στις βασικές δυνατότητες ελέγχου εφαρμογών για κινητά Schréder ITERRA. Καθώς το πίσω μέρος της συσκευής είναι μαγνητικό, παρέχει μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση με εύκολη αλλαγή θέσης ανά πάσα στιγμή.

Τηλεχειριστήριο PRESS για χειριστήριο με ένα πάτημα

Το Schréder ITERRA παρέχει ασφάλεια δεδομένων με κρυπτογράφηση, κατακερματισμό και βασικές επιλογές διαχείρισης που προστατεύουν τα δεδομένα σε όλη την εφαρμογή. Η λειτουργία πολλαπλών χρηστών επιτρέπει την εκχώρηση δικαιωμάτων πρόσβασης σε διαφορετικά μέλη με, εάν χρειάζεται, διαφορετικά επίπεδα άδειας.

 

 

Ασφάλεια υψηλού επιπέδου 

  1. captcha

Επικοινωνία

Σελεύκειας & Πρεβέζης 1, Νέα Φιλαδέλφεια 14342
+30 210 8211770
+30 210 8210507
info@ils.com.gr