Αστικός Φωτισμός

Πληροφορίες

Tεχνικό φυλλάδιο: 

LED INOA

Φωτιστικό για δρόμους και πλατείες που προσφέρει κομψότητα, αποτελεσματικότητα, άνεση και ευχάριστο περιβάλλον

 

Αστικές περιοχές

Γέφυρες

Ποδηλατόδρομοι

Σταθμοί τρένων & 
μετρό
Χώροι στάθμευσης
αυτοκινήτων
Πλατείες & 
πεζόδρομοι
     
     

 

 
Ανεξάρτητα από τη διαμόρφωση που θα επιλέξετε, η διακριτική κομψότητα του φωτιστικού LED INOA το καθιστά ιδανική επιλογή για τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας και την ενίσχυση οποιουδήποτε τοπίου.
Προσφέρει αρκετές διανομές φωτός για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για φωτισμό πάρκων και πλατειών, καθώς και αστικές και κατοικημένες περιοχές.
Το LED INOA προσφέρει αποδοτικό φωτισμό και οπτική άνεση για πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς.
 

 

Χάρη στον κομψό σχεδιασμό του, το INOA LED είναι η τέλεια λύση για την αναβίωση δρόμων, πεζόδρομων και πάρκων στην πόλη ή την πόλη σας. Το λείο σώμα και οι διάφορες επιλογές του προσδίδουν μια πινελιά κομψότητας, ενώ ενισχύουν την ατμόσφαιρα των πόλεων τη νύχτα.

Βελτιώστε την πόλη σας

Το INOA LED είναι ένα ωτιστικό που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υψηλή οπτική άνεση στους οδηγούς, τους ποδηλάτες και τους πεζούς σε αστικές περιοχές. Χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονη τεχνολογία LED, αυτό το φωτιστικό υψηλής ποιότητας παρέχει αποτελεσματικό φωτισμό που καθοδηγεί τους ανθρώπους σε αστικά περιβάλλοντα και δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας.
Το LED INOA μπορεί να εφοδιαστεί με έναν αισθητήρα που ενεργοποιεί διάφορα επίπεδα φωτισμού που ικανοποιούν τις ακριβείς ανάγκες των χρηστών σε ένα ειδικό μέρος και σε μια συγκεκριμένη ώρα.

 

Αποτελεσματικότητα και άνεση

 

Το φωτιστικό LED INOA αποτελείται από υλικά υψηλής ποιότητας.
Το βασικό τμήμα, οι βραχίονες στήριξης, το επάνω κάλυμμα και το βύσμα κάλυψης είναι κατασκευασμένα από χυτό αλουμίνιο.
Για να προσφέρουν υψηλή αντοχή στην κρούση, επιλέχθηκαν πολυανθρακικό και ακρυλικό για τα προστατευτικά και τους διαχύτες. Αυτά τα υλικά ανακυκλώνονται εύκολα.
Καθώς τόσο η μονάδα LED όσο και η ηλεκτρονική διάταξη μπορούν να αντικατασταθούν για να παραταθεί η διάρκεια ζωής του φωτιστικού, το φωτιστικό LED INOA υποστηρίζει τις αρχές μιας κυκλικής οικονομίας.

Κυκλική οικονομική φιλική λύση

Το LED INOA παρέχεται ενσύρματα για να διευκολύνει την εγκατάσταση. Το φωτιστικό περιλαμβάνει στερέωση που έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση μετά την κορυφή σε κλώνο Ø60mm.

 

 

Εύκολη εγκατάσταση

  1. captcha

Επικοινωνία

Σελεύκειας & Πρεβέζης 1, Νέα Φιλαδέλφεια 14342
+30 210 8211770
+30 210 8210507
info@ils.com.gr