Οι δρόμοι μιας πόλης πρέπει να δημιουργούν ατμόσφαιρα που επιτρέπει στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και με το περιβάλλον.

Αναβαθμίστε τους δρόμους της πόλης σας για να ζείτε, να εργάζεστε και να περνάτε τον χρόνο σας ευχάριστα με καλά σχεδιασμένο νυχτερινό φωτισμό που:

  • ενισχύει την ασφάλεια
  • δημιουργεί ένα ποιοτικό περιβάλλον
  • εξοικονομεί χρήματα
  • μειώνει το αποτύπωμα άνθρακα   

Ενισχύστε την ασφάλεια στους δρόμους της πόλης σας

Χρειάζεστε φωτισμό που επιτρέπει σε πεζούς, ποδηλάτες και οδηγούς να βρίσκουν εύκολα το δρόμο τους και να μετακινούνται με απόλυτη ασφάλεια τη νύχτα.
Τα φωτιστικά μας σέβονται πλήρως τα πρότυπα εκπέμποντας τα σωστά επίπεδα φωτός για να δημιουργήσουν μια λειτουργική και άνετη νυχτερινή ρύθμιση φωτισμού.

Δημιουργήστε ένα ποιοτικό περιβάλλον

Βεβαιωθείτε ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες σας βιώνουν το καλύτερο της αστικής ζωής.
Οι καλά φωτισμένοι δρόμοι μιας πόλης έχουν θετικό αντίκτυπο στην ευημερία της κοινότητάς της, ενθαρρύνοντας τους κατοίκους της να περπατούν και να την εξερευνούν περισσότερο.
Οι λύσεις φωτισμού μας εξασφαλίζουν υψηλή οπτική άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.
Επιπλέον, η γκάμα των φωτιστικών, των βραχιόνων και των ιστών μας προσδίδουν και μια πινελιά αισθητικής και ιδιαίτερης ταυτότητας στους δρόμους της πόλης σας. 

Ενισχύστε την εμπορική δραστηριότητα κατά τις νυχτερινές ώρες

Μια καλά φωτισμένη πόλη ωθεί περισσότερους ανθρώπους να την περπατήσουν και να την εξερευνήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Αυτό σημαίνει περισσότερη εμπορική δραστηριότητα για τους τοπικούς καταστηματάρχες και περισσότερη προώθηση της πόλης. Τα φωτιστικά μας, εξοπλισμένα με ρυθμιζόμενα λευκά LED, δημιουργούν τη σωστή ατμόσφαιρα την κατάλληλη στιγμή της νύχτας για ασφαλείς, ζωντανές και ευημερούσες πόλεις. 

Μειώστε το αποτύπωμα άνθρακα της πόλης σας

Τα εύκολα προσαρμοζόμενα φωτιστικά δρόμου της Schreder προσαρμόζουν τα επίπεδα φωτισμού βάσει την ώρα και τα πρότυπα χρήσης κατά την διάρκεια της νύχτας σεβόμενα όχι μόνο τους κατοίκους αλλά και την φύση.
Εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα ελέγχου, τα φωτιστικά μας σας διασφαλίζουν ασφαλείς και ποιοτικούς δρόμους, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, επέκταση των κύκλων συντήρησης και χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα για να επιτύχετε τους στόχους σας για τη βιωσιμότητα.

Προτεινόμενα Φωτιστικά