Οι δημόσιοι χώροι μιας πόλης όπως οι πλατείες, οι πεζόδρομοι και τα πάρκα πρέπει να είναι άνετοι, ελκυστικοί και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των κατοίκων της.

Είτε φωτίζετε μια μεγάλη πλατεία που φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις όλο το χρόνο είτε ένα μικρό πάρκο, οι λύσεις φωτισμού μας:

  • Εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση
  • Αναβαθμίζουν αισθητικά την πόλη τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα
  • Δημιουργήστε μια ξεχωριστή νυχτερινή ταυτότητα
  • Ενεργοποιήστε ακμάζουσες κοινότητες
  • προστατεύστε την άγρια φύση και τον ουρανό

Εξασφαλίστε ασφάλεια και άνεση

Δεν αρκεί απλά ο σεβασμός στα πρότυπα φωτισμού. Το κλειδί για όμορφους και ιδιαίτερους δημόσιους χώρους είναι η οπτική άνεση.
Οι λύσεις φωτισμού μας δεν λαμβάνουν υπόψη μονάχα τις συνήθεις φωτοτεχνικές απαιτήσεις (επίπεδα φωτισμού, ομοιομορφία, λαμπρότητα). Συμβάλλουν στη δημιουργία μιας αίσθησης ευεξίας, έτσι ώστε οι οδηγοί, οι ποδηλάτες και οι πεζοί να απολαμβάνουν απόλυτη οπτική άνεση.

Αναβαθμίστε τους δημόσιους χώρους σας τόσο την ημέρα και όσο την νύχτα

Γιατί να μην διαλέξετε την καλύτερη λύση για τα μέρη σας; Τα φωτιστικά μας με την κομψότητά τους ομορφαίνουν και αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τους δημόσιους χώρους σας τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα.
Η Schreder συνεργάζεται με γνωστούς σχεδιαστές για να παρέχει μια μεγάλη γκάμα μοντέρνων φωτιστικών, ιστών και βραχιόνων που ταιριάζει με τον χαρακτήρα και την ταυτότητα οποιουδήποτε μέρους.
Είτε θέλετε ένα παραδοσιακό φανάρι, είτε ένα μοντέρνο φωτιστικό είτε έναν έξυπνο ιστό, η μεγάλη γκάμα φωτιστικών μας σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε τον φωτισμό στις αισθητικές σας ανάγκες.
Άλλωστε είναι η κληρονομιά σας γιατί να συμβιβαστείτε;

Δημιουργήστε μια ξεχωριστή νυχτερινή ταυτότητα

Μεταμορφώστε την πλατεία ή το πάρκο σας σε πόλο έλξης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής σας.
Διαμορφώστε άνετους και φιλόξενους χώρους στους οποίους οι άνθρωποι θα θέλουν να περάσουν τον χρόνο τους, ακόμη και τους σκοτεινούς χειμερινούς μήνες με τα μοντέρνα φωτιστικά μας που είναι εξοπλισμένα με θερμό λευκό ή ρυθμιζόμενα LED.
Δημιουργήστε όμορφα εφέ φωτισμού στα αγάλματα και τα αξιοθέατά σας με την ακρίβεια των οπτικών μας ή ψυχαγωγήστε τους κατοίκους και τους επισκέπτες με διαδραστικές εγκαταστάσεις φωτισμού.
Εμπλουτίζοντας την ταυτότητα της περιοχής σας με ποιοτικό φωτισμό, ενισχύετε σημαντικά την υπερηφάνεια των κατοίκων για την πόλη τους.  

Συμβάλλετε στην ευημερία της περιοχής σας

Το φως διαμορφώνει χώρους προσιτούς και αξιοποιήσιμους τη νύχτα. Με την ενσωμάτωση μάλιστα και άλλων υπηρεσιών όπως δωρεάν WiFi και μουσική, τα φωτιστικά μιας πόλης δημιουργούν πραγματικά συναρπαστικούς και ξεχωριστούς δημόσιους χώρους. Με τους ανθρώπους να περνούν περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, η εμπορική δραστηριότητα αυξάνεται και οι τοπικές κοινότητες ευημερούν. 

Προστατέψτε την τοπική άγρια φύση

Μερικές φορές, όταν οι άνθρωποι ανησυχούν για την ασφάλεια, υπάρχει μια τάση για υπερβολικό φως.
Στην πραγματικότητα όμως, ο υπερβολικός φωτισμός είναι εξίσου κακός με τον ελάχιστο φωτισμό. Προκαλεί φωτορύπανση, επιπτώσεις στην τοπική άγρια ​​ζωή και διογκώνει την κατανάλωση ενέργειας.
Τα οπτικά των φωτιστικών μας κατευθύνουν το φως ακριβώς εκεί που χρειάζεται.
Εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα ελέγχου, τα φωτιστικά μας προσαρμόζουν τον φωτισμό ανάλογα με την ανθρώπινη δραστηριότητα, τις εποχές του χρόνου και την προβλεπόμενη χρήση των εξωτερικών χώρων.

 

Προτεινόμενα Φωτιστικά