Με σκοπό την κοινωνική και οικονομική ευημερία μιας πόλης, ο φωτισμός στις γειτονιές και στις λεωφόρους της πρέπει να επιτρέπει στους οδηγούς να μετακινούνται με ασφάλεια μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Ενώ η απενεργοποίηση των φωτιστικών σε αυθαίρετη ώρα, όπως τα μεσάνυχτα, μπορεί να ωφελεί το ταμείο των δημόσιων αρχών, εμείς πιστεύουμε ότι για μια ασφαλή και χωρίς προβλήματα κίνηση στους δρόμους, τα επίπεδα φωτισμού πρέπει να καθορίζονται από την δραστηριότητα στον δρόμο.

Η Schreder έχοντας πρωτοπορήσει στον φωτισμό δρόμων και αυτοκινητοδρόμων για περισσότερα από 100 χρόνια, η εμπειρία της την οδήγησε να αναπτύξει φωτιστικά LED και έξυπνα συστήματα ελέγχου που σας επιτρέπουν να:

  • Αυξήσετε την ασφάλεια στους δρόμους
  • Μειώσετε σημαντικά τα κόστη λειτουργίας
  • Περιορίσετε την φωτορύπανση
  • Αποσβέσετε ταχύτατα το κόστος της επένδυσης

 

Βελτιώστε τις συνθήκες ασφάλειας και την κυκλοφορία στους δρόμους

Εξασφαλίστε ότι οι οδηγοί παραμένουν πλήρως σε εγρήγορση και, κατά συνέπεια, μειώστε τα τροχαία ατυχήματα με τα φωτιστικά LED της Schreder που όχι μόνο σέβονται τα πρότυπα φωτισμού (επίπεδα lux, ομοιομορφία…), αλλά εκπέμπουν λευκό φως εξαιρετικό CRI που παρέχει μεγάλη οπτική ακρίβεια.Επιπλέον, δεν απαιτούν τακτική συντήρηση, πράγμα που σημαίνει πιο ρευστή ροή κυκλοφορίας και καλύτερη εξυπηρέτηση για τους οδηγούς.

 

Μειώστε σημαντικά τα κόστη λειτουργίας

Η λειτουργία των φωτιστικών του οδικού δικτύου σας δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Αν και είναι γνωστό ότι η τεχνολογία LED μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, τα φωτιστικά μας προσφέρουν την καλύτερη αναλογία lumen / watt φωτίζοντας τους δρόμους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και μειώνοντας σημαντικά την απαιτούμενη ισχύ.

Εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα ελέγχου, μπορούν να μειώσουν τον φωτισμό όταν υπάρχει λίγη δραστηριότητα για τη μείωση του κόστους κατανάλωσης ενέργειας ακόμη περισσότερο. Λιγότερη ενέργεια μάλιστα σημαίνει χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα.

Επιπλέον, η λύση ελέγχου Owlet σας επιτρέπει να σχεδιάζετε, να παρακολουθείτε, να εντοπίζετε προβλήματα και να κάνετε αναφορές πάνω στο δίκτυο φωτισμού σας μειώνοντας παράλληλα το κόστος συντήρησης.

Περιορίστε την ρύπανση

Η μείωση φωτορύπανσης δεν θα είναι καλή είδηση μόνο για τους κατοίκους δίπλα σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους αλλά και για την φύση. Η φωτορύπανση είναι ένα σημαντικό πρόβλημα των κατοίκων δίπλα σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους και η μείωσή της είναι απαραίτητη όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και για την φύση.

Εξοπλισμένα με ειδικά οπτικά , τα φωτιστικά μας κατευθύνουν το φως μόνο όπου χρειάζεται, μειώνοντας τη διαρροή φωτός.

Τα φωτιστικά σώματα μάλιστα στους κύριους οδικούς άξονες μπορούν να εξοπλιστούν με αισθητήρες ποιότητας αέρα που συλλέγουν δεδομένα και τα μεταφέρουν μέσω του συστήματος Owlet IoT για την προσαρμογή των ορίων ταχύτητας και την προστασία των κατοίκων από τις επιβλαβείς εκπομπές.

Αποσβέστε ταχύτατα το κόστος της επένδυσης

Η σημαντική μείωση του κόστους ενέργειας και συντήρησης των φωτιστικών LED της Schreder, οδηγεί σε εξοικονόμηση που εξασφαλίζει γρήγορη απόσβεση του κεφαλαίου της επένδυσης. Με την προσθήκη μάλιστα των έξυπνων συστημάτων ελέγχου το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας γίνεται ακόμα καλύτερο.

Παράλληλα, η κατανομή φωτισμού των οπτικών μας, επιτρέπει την αύξηση της απόστασης μεταξύ των ιστών ώστε λιγότερα φωτιστικά να ανάβουν την ίδια έκταση δρόμου.

 

Προτεινόμενα Φωτιστικά