Ένα συγκλονιστικά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, επιθυμούν να κάνουν περισσότερη ποδηλασία αλλά αποτρέπονται από τους κινδύνους που εγκυμονεί.
 
Τα συστήματα φωτισμού της Schreder παρέχουν ποιοτικό φωτισμό, γεγονός που αποτελεί μεγάλη παρότρυνση για να κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν ασφαλείς και να μετακινούνται άφοβα με τα ποδήλατά τους.
Τα φωτιστικά μας σας δίνουν την δυνατότητα να:

  • Εξασφαλίσετε την μέγιστα δυνατή ασφάλεια ειδικά στα επικίνδυνα σημεία μιας περιοχής.
  • Παρέχετε υποδομή υψηλής ποιότητας.
  • Μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας.
  • Προστατεύετε το περιβάλλον

Εξασφαλίστε την μέγιστα δυνατή ασφάλεια

Όλες οι λύσεις μας σέβονται τα πρότυπα που ορίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Τυποποίησης (CEN).
Παρέχουν υψηλού επιπέδου ομοιομορφίας, ώστε οι ποδηλάτες να μπορούν να εντοπίζουν τις ανωμαλίες και τα εμπόδια στη διαδρομή τους.
Εγγυώνται σωστό κατακόρυφο φωτισμό, έτσι ώστε οι ποδηλάτες να βλέπουν τι έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση και να διακρίνουν με άνεση τους ανθρώπους γύρω τους.

Αυξήστε την ασφάλεια σε κρίσιμα σημεία

Η ασφάλεια στις διασταυρώσεις είναι κρίσιμη. Περίπου τα τρία τέταρτα των ατυχημάτων με ποδηλάτες συμβαίνουν σε αυτές.
Προσαρμόζουμε συνεπώς τον φωτισμό για να μειώσουμε τον κίνδυνο ατυχημάτων σε τέτοια μέρη.
Για παράδειγμα, μια διαφορετική θερμοκρασία χρώματος, ένα ψυχρό λευκό φως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διασταύρωση για να επιστήσει την προσοχή στους πιθανούς κινδύνους.

Παρέχετε υψηλής ποιότητας υποδομές

Εγκατεστημένα σε χαμηλό ύψος, τα φωτιστικά μας εκπέμπουν λευκό φως με υψηλό επίπεδο οπτικής άνεσης και μηδενική θάμβωση.
Επιπλέον οι αισθητικοί αλλά και στιβαροί σχεδιασμοί τους αναβαθμίζουν τις διαδρομές των ποδηλατών μειώνοντας παράλληλα την πιθανότητα βανδαλισμού. 

Μειώστε σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωση

Τα φωτιστικά μας προσφέρουν εξαιρετική απόδοση φωτισμού με ελάχιστη ενεργειακή κατανάλωση.
Παράλληλα, η κατανομή φωτισμού των οπτικών μας, επιτρέπει την αύξηση της απόστασης μεταξύ των ιστών ώστε λιγότερα φωτιστικά να φωτίζουν την ίδια έκταση δρόμου, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση.
Εξοπλισμένα με αισθητήρες, τα φωτιστικά μπορούν να χαμηλώσουν την ένταση ή ακόμα και να απενεργοποιηθούν όταν δεν υπάρχει κίνηση.

Προστασία του περιβάλλοντος

Ο φωτισμός των ποδηλατόδρομων που είναι μέσα στην φύση δεν πρέπει να επηρεάζει αρνητικά την άγρια ζωή της.
Έχουμε μια γκάμα φωτιστικών που εμποδίζουν τυχόν διαρροές φωτός και πληρούν τις προδιαγραφές του σκοτεινού ουρανού (0% ULOR).
Τα φωτιστικά μπορούν να εξοπλιστούν με warm white LED ή ακόμα και LED με πορτοκαλί φως.
Εξοπλισμένα με αισθητήρες και συστήματα dimming, οι λύσεις μας μπορούν να λειτουργούν με αρμονία με τον τοπική χλωρίδα καθώς και να ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπων που περνάνε τη νύχτα.

 

Προτεινόμενα Φωτιστικά