Αστικός Φωτισμός

Πληροφορίες

Tεχνικό φυλλάδιο: 

Owlet IoT

Το απόλυτο σύστημα διαχείρισης φωτισμού πόλεων 

 

Αυτοκινητόδρομοι​

Αστικές περιοχές​ Πλατείες & 
πεζόδρομοι​
Ποδηλατόδρομοι​ Πάρκινγκ​​ Γέφυρες​
     
     

 

Το Owlet IoT έχει την δυνατότητα να ελέγχει εξ αποστάσεως το σύνολο των φωτιστικών, σε ένα δίκτυο φωτισμού, παρέχοντας ευκαιρίες για επίβλεψη και βελτιωμένη απόδοση, ακριβή δεδομένα την στιγμή που συμβαίνουν και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 85%. Το Schreder Owlet IoT είναι ένα σύγχρονο σύστημα τηλεδιαχείρισης που σας βοηθά να επιτηρείτε όλα τα δεδομένα του φωτισμού σας. Βασίζεται σε τεχνολογίες αιχμής και σε ανοικτά πρωτόκολλα δίνοντας έτσι την δυνατότητα να αποτελέσει το σίγουρο βήμα προς τις εφαρμογές έξυπνης πόλης.
Είναι ένας προηγμένος συνδυασμός τεχνολογίας και φιλικού περιβάλλοντος, που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη  να επιβλέπει από οποιοδήποτε browser κάθε φωτιστικό του δικτύου του, από όπου και αν βρίσκεται.  Χάρη στην αμφίδρομη επικοινωνία των φωτιστικών, με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, η λειτουργία τους, η κατανάλωση ενέργειας και οι τυχόν αστοχίες τους μπορούν να παρακολουθούνται αμέσως. Με το Schreder Owlet IoT βελτιώνετε αισθητά το αστικό σας περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα αποκτάτε ισχυρά οφέλη λειτουργίας.
 

 

Εύκολη ανάπτυξη

 

Χάρη στην ασύρματη επικοινωνία δεν απαιτείται καλωδίωση. Το δίκτυο δεν υπόκειται σε φυσικούς περιορισμούς και όρια. Με την τεχνολογία IoT η Owlet παρέχει την δυνατότητα επέκτασης από μια μεμονωμένη ομάδα χειρισμού φωτιστικών σε ένα ολόκληρο δίκτυο φωτισμού ανά πάσα στιγμή. Με την παροχή της  γεωγραφικής θέσης σε πραγματικό χρόνο και αυτόματη εύρεση και παραμετροποίηση του φωτιστικού, η επεξεργασία των φωτιστικών σας γίνεται γρήγορη και εύκολη.

 

 

 

Ασφαλής επικοινωνία

 

Χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές APN, το Owlet IoT εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προστασίας μέσω του δικτύου κινητών επικοινωνιών.  Στην εξαιρετικά σπάνια περίπτωση αστοχίας στην επικοινωνία, το ενσωματωμένο αστρονομικό ρολόι και το φωτοκύτταρο αναλαμβάνουν να ρυθμίσουν την λειτουργία του φωτιστικού, αποφεύγοντας έτσι τοπικές δυσλειτουργίες.

 

 

 

Αποτελεσματική διαχείριση δικτύου

 

Με τους αισθητήρες και τις προ-προγραμματισμένες ρυθμίσεις, διάφορα σενάρια φωτισμού μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν με βάση τις τοπικές συνθήκες, παρέχοντας έτσι σωστά επίπεδα φωτισμού στο σωστό χρόνο και μέρος. Η ακριβής ανατροφοδότηση πληροφοριών και οι σαφείς αναφορές λειτουργίας των φωτιστικών διασφαλίζουν την λειτουργικότητα του δικτύου σας.

 

 

Ανοιχτό API

 

Ο ελεγκτής LUCO P7 CM μπορεί να συνδεθεί στην υποδοχή  NEMA Socket 7 pin  και λειτουργεί μέσω των πρωτοκόλλων DALI ή 1-10V για τον έλεγχο του φωτιστικού. Μέσω του ανοικτού API, τα δεδομένα του Owlet μπορούν να εξαχθούν σε οποιοδήποτε τρίτο σύστημα έξυπνης πόλης

 

 

 

 

Μετάβαση στο Smart City

 

Φανταστείτε ένα δίκτυο φωτισμού προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του σημείου που φωτίζει. Σκεφτείτε ένα σύστημα διαχείρισης που σε πραγματικό χρόνο θα μπορεί να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα του δικτύου φωτισμού σας. Σκεφτείτε τι θα μπορείτε να πετύχετε με ένα δίκτυο που αλληλοεπιδρά με συσκευές IoT. Με ακριβή και αναλυτικά δεδομένα στην διάθεση σας θα μπορείτε να λαμβάνετε τις κατάλληλες αποφάσεις για τον φωτισμό. Το Owlet IoT είναι το κατάλληλο εργαλείο για να υλοποιήσετε την μετάβαση της πόλης σας στην Smart εποχή.

 

 

Φιλική λειτουργία προς τον χρήστη

 

Ο εύχρηστος πίνακας ελέγχου επιτρέπει σε κάθε χρήστη να οργανώνει, να συλλέγει πληροφορίες και αναφορές. Η διαδικτυακή εφαρμογή του Owlet IoT είναι εύκολα προσβάσιμη οποιαδήποτε στιγμή από τον χρήστη μέσω μιας συσκευής συνδεδεμένης στο Διαδίκτυο. Η εφαρμογή προσαρμόζεται σε κάθε συσκευή ώστε να παρέχει στον χρήστη ευχάριστη και φιλική περιήγηση.

 

  1. captcha

Επικοινωνία

Κύπρου 2, Νέα Ιωνία 14232
+30 210 8211770
+30 210 8210507
info@ils.com.gr