Βιομηχανικός Φωτισμός

Εκμεταλλευτείτε τις νέες τεχνολογίες φωτισμού

Σχεδιάστε αποδοτικά το φωτισμός της εγκατάστασής σας

 

Ο φωτισμός είναι σημαντικός για χώρους εργασίας, όπως βιομηχανικές εγκαταστάσεις, αποθήκες, βιοτεχνίες και εργοστάσια. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργικότητα του χώρου, δημιουργώντας άνεση στο χώρο εργασίας και αυξάνοντας την απόδοση των εργαζομένων.
Οι υψηλές απαιτήσεις φωτισμού, δημιουργούν αυξημένη κατανάλωση ενέργειας. Ο σωστός σχεδιασμός του φωτισμού της βιομηχανικής σας εγκατάστασης είναι κρίσιμος για τη βέλτιστη διαστασιολόγηση του ηλεκτροφωτισμού της εγκατάστασής σας, μειώνοντας την εγκατεστημένη ισχύ για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας..Αποθήκες, Εργοστάσια
Βιομηχανικές εγκαταστάσεις


Δείτε τις λύσεις βιομηχανικού φωτισμού της ILS εδώ.

Σωστός σχεδιασμός για εξοικονόμηση ενέργειας

Ποιότητα και βέλτιστη διαστασιολόγηση του φωτισμού της εγκατάστασής σας

Σωστός σχεδιασμός για λειτουργικότητα, αποδοτική εργασία, άνεση, βελτίωση επιπέδων φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας

 

Η μελέτη βιομηχανικού φωτισμού θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να τηρούνται τα πρότυπα εσωτερικού φωτισμού, ανάλογα με το είδος της εγκατάστασης και τη χρήση της. Η βέλτιστη τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων, η σωστή επιλογή εξοπλισμού και η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας θα βοηθήσουν ώστε να μειώσετε το κόστος επένδυσης και τα λειτουργικά κόστη της εγκατάστασης φωτισμού σας.
Σημαντική είναι η επιλογή φωτιστικών υψηλών προδιαγραφών, ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επένδυσης και η μεγάλη διάρκεια ζωής του φωτισμού σας, σε συνδυασμό με απόδοση και υψηλή χρωματική απόδοση.
Συμβουλευτείτε μας για να ορίσουμε μαζί τα επίπεδα φωτισμού που απαιτούνται καθώς και τον τρόπο που θα φωτίσετε την εγκατάστασή σας.
Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε βιομηχανικού χώρου, συνδυάζουμε ποιότητα και απόδοση για τον πλέον αποτελεσματικό φωτισμό, προτείνοντας ολοκληρωμένη λύση βιομηχανικού φωτισμού..

Lotus
Καμπάνα LED υψηλής απόδοσης και ποιότητας

Poseidon
Triproof φωτισμός για γρήγορη απόσβεση

NEOS
Περιμετρικός φωτισμός ασφαλείας βιομηχανικών χώρων
Ελάτε να συζητήσουμε τα μελλοντικά σας έργα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πληροφορίες