Οδικός Φωτισμός

Εκμεταλλευτείτε τις νέες τεχνολογίες φωτισμού

Σχεδιάστε αποδοτικά τον οδοφωτισμό σας

 

Ο αποδοτικός φωτισμός, προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις κάθε δρόμου, αυτοκινητοδρόμου ή αστικής περιοχής, μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της πόλης σας. Παράλληλα, θα αναδείξει την εικόνα του αστικού κέντρου, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών.
Προσεγγίζοντας κάθε περίπτωση ξεχωριστά, συνδυάζουμε ποιότητα και απόδοση και προτείνουμε ολοκληρωμένη λύση οδικού φωτισμού, ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε πόλης.Δρόμοι, Αυτοκινητόδρομοι
Οδοί, Αστικές περιοχές


Δείτε τις λύσεις οδοφωτισμού της ILS εδώ.

Οδοφωτισμός και Ενεργειακή Απόδοση

 Όλες οι πόλεις γίνονται ενεργειακά αποδοτικές. Η δική σας;

 

Εξοικονομήστε ενέργεια
Συνδυάζοντας την τεχνολογία των LED με την κατάλληλη φωτεινή κατανομή, βελτιστοποιούμε το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης σας, βελτιώνοντας το επίπεδο φωτισμού και μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

 

Μειώστε τα κόστη συντήρησης
Τα νέα φωτιστικά τεχνολογίας LED μειώνουν σημαντικά τα κόστη συντήρησης. Σαν επιλογή, δίνετε η δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης και αναβάθμισης της φωτεινής πηγής, μένοντας κοντά στις τεχνολογικές εξελίξεις.

Μειώστε τη φωτορύπανση
Φωτίστε όπου χρειάζεται αποτελεσματικά, περιορίζοντας το διαφεύγοντα φωτισμό. Η μείωση της φωτορύπανσης θα βελτιώση την ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών στην πόλη σας.

 

Εξασφαλίστε αξιοπιστία και ποιότητα
Προμηθευτείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, με τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών. Διασφαλίστε διάρκεια και βιωσιμότητα.

AMPERA
Υψηλή απόδοση με μοντέρνο στυλ

TECEO
Βέλτιστη απόδοση με μοντέρνο σχεδιασμό

VOLTANA
Η κατάλληλη λύση για γρήγορη απόσβεση

 

DEXO
Κομψός σχεδιασμός για αξονικό φωτισμό

 

CMS
Διαχρονικός και κομψός σχεδιασμός

 

PIANO
Φωτισμός με αρμονία
Εγγραφείτε στο Newsletter κι ενημερωθείτε για τις λύσεις μας!