Φωτισμός Σηράγγων

Μέγιστη ασφάλεια με αποδοτικό σχεδιασμό

Συνδυασμός τεχνολογίας LED με συστήματα ελέγχου

 

Ο φωτισμός σήραγγας έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, χάρη στην τεχνολογία LED και τα συστήματα ελέγχου. Παρά τις τελευταίες εξελίξεις, στη συντριπτική πλειοψηφία των τούνελ χρησιμοποιούνται ακόμα φωτιστικά HID, που έχουν συνολική κατανάλωση ενέργειας της τάξεως των 100 kW, για τούνελ μήκους 300 m.
Η εποπτεία και η αναφορά της κατανάλωσης ενέργειας και των βλαβών των φωτιστικών μέσω των συστημάτων τηλεδιαχείρισης και ελέγχου, παρέχουν στους διαχειριστές του τούνελ περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη κατάσταση του δικτύου.
Απαραίτητη είναι η υιοθέτηση λύσεων LED σε συνδυασμό με σύστημα διαχείρισης. Η εξέλιξη της τεχνολογίας LED και των τροφοδοτικών τους, έχουν ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνονται οι υψηλές απαιτήσεις. Το λευκό φως που παράγεται από τις λύσεις LED (λόγω του πολύ υψηλότερου δείκτη CRI που έχουν σε σχέση με τους λαμπτήρες HPS), ενισχύει την ορατότητα των οδηγών, αυξάνοντας σημαντικά το αίσθημα ασφάλειας μέσα σε ένα τούνελ.Σήραγγες, Υπογειοποιμένοι δρόμοι, Υπόγειες διαβάσεις


Δείτε τις λύσεις της ILS για φωτισμό σήραγγας εδώ.

Ενεργειακή απόδοση και ασφάλεια

Εξοικονόμηση ενέργειας με αποτελεσματικό και σωστό σχεδιασμό

 

Η μελέτη του φωτισμού τούνελ θα πρέπει να γίνεται με τήρηση των προτύπων, ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των οδηγών. Η βέλτιστη τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων, η σωστή επιλογή εξοπλισμού και η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας θα βοηθήσουν ώστε να μειώσετε το κόστος επένδυσης και τα λειτουργικά κόστη.
Σημαντική είναι η επιλογή φωτιστικών υψηλών προδιαγραφών, ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επένδυσης και η μεγάλη διάρκεια ζωής του φωτισμού του τούνελ, σε συνδυασμό με απόδοση και υψηλή χρωματική απόδοση CRI.
Συμβουλευτείτε μας για τις απαιτήσεις φωτισμού τούνελ και θα σας δώσουμε ολοκληρωμένη λύση για την έργο σας.

GL2 Compact
Ευέλικτο σύστημα φωτισμού τούνελ

Omnistar Tunnel
Φωτισμός υψηλών απαιτήσεων
Ελάτε να συζητήσουμε τα μελλοντικά σας έργα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πληροφορίες