Φωτισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων

Φωτισμός υψηλών απαιτήσεων

Σχεδιάζουμε αποδοτικά το φωτισμό της αθλητικής σας εγκατάστασης

 

Ο φωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων θα πρέπει να σχεδιάζεται αποδοτικά και προσεκτικά, έτσι ώστε η εγκατάσταση να είναι άνετη για τους χρήστες της. Έτσι, κάθε αθλητής μπορεί να αποδώσει περισσότερο και οι θεατές θα νιώθουν κοντά σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον.
Πριν γίνει η τοποθέτηση των προβολέων, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη το σκοπό για τον οποίο προορίζεται η αθλητική εγκατάσταση: προπόνηση, ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση. Η σωστή διαστασιολόγηση της αθλητικής εγκατάστασης θα βελτιστοποιήσει το κόστος της αρχικής επένδυσης και θα μειώσει μελλοντικά κόστη αναβάθμισης.Γήπεδα/ στάδια Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ, Βόλεϊ,
Κολυμβητήρια, Κλειστά ή ανοιχτά Γυμναστήρια


Δείτε τις λύσεις φωτισμού αθλητικών εγκαταστάσεων της ILS εδώ.

Σωστός Σχεδιασμός & Ποιότητα

Σωστός σχεδιασμός για μείωση του λειτουργικού κόστους 

Ποιότητα και βέλτιστη διαστασιολόγηση του φωτισμού της αθλητικής σας εγκατάστασης

 

Η σωστή διαστασιολόγηση της εγκατάστασης φωτισμού του αθλητικού σας χώρου σε συνδυασμό με την επιλογή ποιοτικού εξοπλισμού θα βελτιστοποιήσει την επένδυσή σας, δίνοντας στις εγκαταστάσεις σας τον αποτελεσματικό φωτισμό που χρειάζεστε.
Λίγοι προβολείς δεν είναι αρκετοί, αλλά και οι περισσότεροι ισοδυναμούν με μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, και μιλώντας για αθλητικές εγκαταστάσεις, μιλάμε για μεγάλες καταναλώσεις ενέργειας.
Η μελέτη φωτισμού για την αθλητική σας εγκατάσταση θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, που θα καλύπτονται οι ελάχιστες απαιτήσεις φωτισμού, με τους λιγότερους προβολείς και την μικρότερη κατανάλωση ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο, μειώνετε το κόστος επένδυσης και τα λειτουργικά κόστη των εγκαταστάσεών σας.
Συμβουλευτείτε μας για να ορίσουμε μαζί την κλάση φωτισμού και τα επίπεδα φωτισμού που απαιτούνται για τις αθλητικές σας εγκαταστάσεις.
Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε αθλητικής εγκατάστασης, συνδυάζουμε ποιότητα και απόδοση για τον πλέον αποτελεσματικό φωτισμό, προτείνοντας ολοκληρωμένη λύση.

Omnistar Sports
Προβολέας LED υψηλών απαιτήσσεων

Stadialux
Προβολέας HID υψηλών απαιτήσεων

NEOS
Προβολέας LED για μικρότερες εφαρμογές
Ελάτε να συζητήσουμε τα μελλοντικά σας έργα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πληροφορίες