Αρχιτεκτονικός φωτισμός

 

Δώστε χαρακτήρα στην πόλη σας

Αναδείξτε τα κτίρια και τα αξιοθέατα

 

Τα αρχαιολογικά μνημεία, τα αξιοθέατα και τα όμορφα κτίρια της πόλης σας γίνονται πόλος έλξης για τους επισκέπτες και δημιουργούν ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους πολίτες. Ο σωστός αρχιτεκτονικός φωτισμός θα αναδείξει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης σας.
Φως και αρχιτεκτονική πρέπει να εναρμονίζονται με τέτοιο τρόπο που θα αναδεικνύονται οι επιφάνειες, ο όγκος, τα χρώματα και η υφή κάθε χώρου η κτιρίου που επιθυμείτε να φωτιστεί.
Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός βελτιώνει την αισθητική του αρχιτεκτονήματος και του περιβάλλοντα χώρου, αυξάνει τη λειτουργικότητά του και δημιουργεί αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.Αρχαιολογικοί χώροι, Αρχαιολογικά μνημεία,
Προσόψεις κτιρίων, Αξιοθέατα


Δείτε τις λύσεις αρχιτεκτονικού φωτισμού της ILS εδώ.

Σωστός σχεδιασμός για αρμονία και ανάδειξη

 Σωστός σχεδιασμός, Ανάδειξη, Καλαισθησία, Αρμονία, Χρώματα, Πολιτιστική κληρονομιά

 

Η μελέτη αρχιτεκτονικού φωτισμού θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αναδεικνύεται το κτίριο ή το μνημείο. Η βέλτιστητοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων, η σωστή επιλογή εξοπλισμού και η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας θα βοηθήσουν ώστε να μειώσετε το κόστος επένδυσης και τα λειτουργικά κόστη της εγκατάστασης φωτισμού σας.
Σημαντική είναι η επιλογή φωτιστικών υψηλών προδιαγραφών, ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της επένδυσης και η μεγάλη διάρκεια ζωής του φωτισμού σας, σε συνδυασμό με απόδοση και υψηλή χρωματική απόδοση.
Συμβουλευτείτε μας για να ορίσουμε μαζί τα επίπεδα φωτισμού που απαιτούνται καθώς και τον τρόπο που θα αναδείξετε μνημεία, αξιοθέατα και προσόψεις κτιρίων.
Κατανοώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε αρχιτεκτονικού δημιουργήματος, συνδυάζουμε ποιότητα και απόδοση για τον πλέον αποτελεσματικό φωτισμό, προτείνοντας ολοκληρωμένη λύση αρχιτεκτονικού φωτισμού.

Sculpdot
Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες

Sculpflood
Ευελιξία και απόδοση

Omnistar
Αρχιτεκτονικός φωτισμός υψηλών αποδόσεων

 

Sculpline
Γραμμικός φωτισμός

 

Enyo
Ανάδειξη αρχιτεκτονικών λεπτομερειών

 

Noctis
Χωνευτά φωτιστικά αρχιτεκτονικού φωτισμού
Ελάτε να συζητήσουμε τα μελλοντικά σας έργα
Επικοινωνήστε μαζί μας
Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε πληροφορίες